Privacybeleid

Versie 1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15 juni 2022.

S-Cars B.V. respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig om met privacy en privacygevoelige gegevens binnen de grenzen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Voor welke doeleinden worden persoonsgegevens door S-Cars B.V. gebruikt?

S-Cars B.V. verwerkt persoonsgegevens voor servicedoeleinden, zoals het opnemen van contact met u en het beantwoorden van vragen die u heeft gesteld via de contactmogelijkheden.

De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Denk hierbij aan het versturen van nieuwsbrieven, tonen van aanbiedingen, informatie en klanttevredenheidsonderzoeken. Daarbuiten via advertentienetwerken en social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.

Welke gegevens verzamelt S-Cars B.V.?

Persoonlijke gegevens, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer.
Interactiegegevens, zoals IP-adres, locatiegegevens, surfgedrag op de website en klikgedrag.

Indien u persoonsgegevens verstrekt aan S-Cars B.V., bent u verantwoordelijk voor de juistheid van de persoonsgegevens. S-Cars B.V. kan nimmer aansprakelijk worden gesteld, behoudens grove schuld of opzet, voor onjuistheden in de door u aangeleverde persoonsinformatie.

Aan wie verstrekt S-Cars B.V. persoonsgegevens?


Persoonlijke gegevens worden door S-Cars B.V. verstrekt aan derden indien u dit zelf heeft toegestaan of wanneer dit is toegestaan op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Hoe lang bewaart S-Cars B.V. persoonsgegevens?

Bepaalde persoonsgegevens die voor fiscale doeleinden worden verwerkt, dienen wij zeven jaar te bewaren. De bewaartermijn is afhankelijk van het doeleinde waarvoor de gegevens worden gebruikt. Zodra de gegevens niet meer noodzakelijk zijn, worden deze verwijderd of geanonimiseerd.

Contact opnemen

Poortweg 2

4613 BW Bergen op Zoom

Bel ons

0164-657505

E-mail ons

info@s-cars.nl

Meer informatie

Privacybeleid

Werken bij

Volg ons!

Facebook

SBB erkend leerbedrijf S-Cars Bergen op Zoom