top of page

Wrapping

Uw auto een nieuwe uitstraling geven? Dit kan met een full body wrap.

Auto wrappen is een proces waarmee u de exterieurkleur en textuur van uw auto verandert. Ideaal als u uw auto wilt personaliseren. Daarnaast beschermt de wrapfolie de originele lak van de auto.

Auto wrappen S-Cars Bergen op Zoom

Wat is auto wrappen?

Auto wrappen is het afdekken van een auto met een speciale vinyl folie. U kunt ervoor kiezen om dit geheel of gedeeltelijk te doen. De kleur en textuur van de folie kunt u zelf uitkiezen. Geef uw auto een glanzend, mat, satijn of brushed uitstraling met onze folies.

Wrappen of spuiten?

Door de stijgende populariteit van auto wrap is er nu een enorm assortiment aan kleuren om uit te kiezen. Dit maakt het nu mogelijk om een kleur, die u kunt creëren tijdens een verfspuitbeurt, ook met een wrap te repliceren. U kunt bepaalde kleuren, ontwerpen en vooral texturen creëren die vrijwel onmogelijk zijn met traditionele spuitbeurten. 

 

Wrappen is een veel snellere en soepelere proces dan spuiten. Ook kunt u hem eenvoudig verwijderen, het laat helemaal geen schade achter op de exterieur van uw auto.

Auto wrappen S-Cars Bergen op Zoom
Auto wrappen S-Cars Bergen op Zoom

Voordelen en nadelen

 

De voordelen van car wrap is dat het uw auto een nieuwe verfrissende look kan geven. Het is enorm populair. Een zeer belangrijke voordeel is dat het voor bescherming zorgt. De wraps worden behandeld met een krasbestendige coating die de auto zal beschermen tegen slijtage. Ook beschermt het tegen beschadigingen door de zon. 

De nadelen zijn dat het veel geduld eist van de persoon die het thuis zelf wilt proberen aan te brengen. Ook zult u de juiste gereedschappen nodig hebben. Wanneer het niet op de juiste manier gedaan wordt kan er lucht of vocht tussen het vinyl en auto blijven zitten.

Carwrapping is hét populaire alternatief!

Persoonlijk

Extra bescherming 

Populair alternatief

Anker 1

Contact opnemen

Poortweg 2

4613 BW Bergen op Zoom

Bel ons

0164-657505

E-mail ons

Algemene vragen: info@s-cars.nl

Administratie: facturen@s-cars.nl

Schadeherstel: schade@s-cars.nl

Meer informatie

Privacybeleid

Werken bij

Volg ons!

Facebook

SBB erkend leerbedrijf S-Cars Bergen op Zoom
bottom of page