top of page

Reiniging en detailing

Detailing is er voor de echte liefhebber. Het gaat een flinke stap verder dan het gewoon reinigen. Zowel het interieur als exterieur van uw auto wordt gedetailleerd gereinigd en gepoetst. Alles draait om de details zodat uw auto weer zo goed als fabrieksnieuw is.

Car detailing S-Cars Bergen op Zoom

Wat is detailing?

De naam zegt het al: ''detailing''.

Detailing gaat verder waar het normale autoreiniging stopt. Bij detailing draait alles om de details, het streven naar het perfecte eindresultaat. Bij detailing is er aandacht voor uw auto en wordt er gekeken en geluisterd naar uw wensen. Detailing kost tijd, maar levert een ongeëvenaard resultaat op.

Detailingproces

De eerste stap is natuurlijk het wasproces. Uw auto wordt gewassen met een goede shampoo, zachte washandschoenen en voldoende water. Na het wassen wordt de wagen gekleid om de lak en het glas te ontsmetten. Vervolgens wordt uw auto gepolijst. Het polijsten is een belangrijk onderdeel tijdens het detailingproces. Na het polijsten wordt uw auto gewaxt en gecoat. Vervolgens worden uw velgen, uitlaat, kunststof en rubbers gereinigd zodat deze weer in originele staat zijn. Tot slot wordt uw interieur gereinigd met een professionele stoomreiniger en gecoat.

Detailing S-Cars Bergen op Zoom
Detailing S-Cars Bergen op Zoom

Waarom detailing?

 

Bij detailing staat kwaliteit voorop. Dit kost extra tijd, speciale producten, specifiek gereedschap en ervaring. Een detailer zorgt er voor dat uw auto zoveel mogelijk wordt herstelt naar de oorspronkelijke staat ofwel fabrieksstaat. Ideaal voor een liefhebber van zijn auto, niet ideaal voor iemand die alleen eventjes een vlek weggepoetst wil hebben.

Performance detailing

Voor de liefhebber

Zeer nauwkeurig  

Maximale rijplezier

Contact opnemen

Poortweg 2

4613 BW Bergen op Zoom

Bel ons

0164-657505

E-mail ons

Algemene vragen: info@s-cars.nl

Administratie: facturen@s-cars.nl

Schadeherstel: schade@s-cars.nl

Meer informatie

Privacybeleid

Werken bij

Volg ons!

Facebook

SBB erkend leerbedrijf S-Cars Bergen op Zoom
Anker 1
bottom of page